Vatenpers

Een vatenpers is een pers voor het plat drukken van lege vaten en lege blikken.

Waarom een vatenpers?

Vaten en blikken dienen vaak als verpakking voor olie, voedsel, dranken, lakken en verven. De lege vaten en blikjes vergen veel ruimte tijdens opslag en transport en veroorzaken daardoor hoge kosten. Een vatenpers is dan ook ideaal voor het plat drukken van lege vaten en lege blikken. De vaten en blikken worden in een gesloten kamer geperst, waardoor er geen vloeistof op de werkvloer terechtkomt. Een vatenpers is ook leverbaar met een verstelbare persplaat om in een vat ander afval te persen. Een vatenpers heeft een enorme perskracht, is energiezuinig en voorzien van een automatische uitschakeling. De pers is zowel elektrisch als hydraulisch beveiligd tegen overbelasting. Een vatenpers van VE-TEC is in verschillende afmetingen te leveren en ons assortiment beschikt over diverse gerenommeerde merken.

Lees meer

Voordelen vatenpers

Een vatenpers geeft talrijke voordelen. Zo maakt u met een vatenpers de werkomgeving van u en uw medewerkers veiliger en schoner. Grote lege vaten en rondslingerende blikjes zijn verleden tijd. U bespaart door het gebruik van een vatenpers ook veel kosten voor opslag en afvalverwijdering. Bovendien zijn aluminium blikjes waardevolle recyclebare materialen. Verder levert u hiermee ook een bijdrage aan een schoon milieu, want de vrachtwagen die bij u de lege vaten en blikjes komt ophalen, kan minder vaak rijden wat minder uitstoot van schadelijke stoffen zoals CO2 geeft. VE-TEC heeft voor iedere organisatie de juiste vatenpers en we adviseren u graag over de voor uw situatie meest geschikte oplossing.

Vatenpers kopen?

Wilt u een vatenpers kopen, nieuw, tweedehands of gebruikt? Of wilt u informatie over de vatenpers prijs? Neem dan contact op met VE-TEC! Wij zijn een leverancier met een totaaloplossing voor al uw afvalvraagstukken. Onze vatenpersen voldoen aan de Europese Richtlijn Arbeidsmiddelen en zijn CE gekeurd.