Houtshredder

Een houtshredder verwerkt afvalhout tot eenvoudig op te ruimen houtsnippers.

Waarom een houtshredder?

Een hout shredder is erg handig als u veel houtafval heeft, bijvoorbeeld wanneer uw leveranciers hun producten aanbieden op houten wegwerppallets. Een houtshredder verwerkt afvalhout tot eenvoudig op te ruimen houtsnippers en reduceert daarmee het volume van het houtafval tot wel 80%. Grote stapels hout liggen niet meer in de weg en de kosten voor de afvoer van het houtafval dalen aanzienlijk. Een shredder van VE-TEC is in verschillende afmetingen te leveren en ons assortiment beschikt over diverse gerenommeerde merken

Lees meer

Geen persinstallaties gevonden die aan de zoekcriteria voldoen.

Voordelen houtshredder

De bediening van een houtshredder van VE-TEC is zeer eenvoudig en veilig. Zoals gezegd heeft u met een hout shredder minder afval en daarmee bespaart u veel kosten voor arbeid, opslag en afvalverwijdering. U levert hiermee bovendien een bijdrage aan een schoon milieu, want de vrachtwagen die bij u het afvalhout komt ophalen, kan minder vaak rijden wat minder uitstoot geeft van schadelijke stoffen zoals CO2. Wanneer u de shredder in combinatie met een houtkachel gebruikt, heeft u helemaal geen afval en bespaart u ook nog eens op uw stookkosten. Houtafval kan ook hergebruikt worden door het bijvoorbeeld opnieuw te verwerken in spaanplaten. VE-TEC heeft voor iedere organisatie de juiste afvalshredder en we adviseren u graag over de voor uw situatie meest geschikte oplossing.

Houtshredder kopen?

VE-TEC heeft voor u een houtshredder te koop, zowel een nieuwe als een gebruikte houtshredder. Wilt u meer informatie, neem dan contact op met VE-TEC! Wij bieden een totaaloplossing voor al uw afvalvraagstukken. Onze houtshredders voldoen aan de Europese Richtlijn Arbeidsmiddelen en zijn CE gekeurd. Wij kunnen in eigen beheer ook onderhoud, reparatie en de keuring NEN 3140 voor u uitvoeren. Een afvalshredder die is gebruikt, wordt voor verkoop volledig door ons gecontroleerd en gereviseerd. Alle houtshredders worden door ons gebruiksklaar opgeleverd met een persoonlijke instructie.