Vuilveeg perscontainer voor gemeente

Gemeente Barendrecht

Vuilveeg perscontainer voor gemeente

Vuilveeg perscontainer geleverd bij gemeente Barendrecht

‘We willen geen afval op straat. Wij gaan voor een schone gemeente!’

Een mooi streven van de gemeente Barendrecht. En ze voegden de daad bij het woord. We mochten onlangs deze prachtige witte perscontainer afleveren aan deze gemeente. Perfect geschikt voor het verzamelen van straatafval en afval uit openbaren afvalbakken. Dat ruimt mooi op!

Zo houdt Barendrecht hun gemeente schoon en netjes. Goeie zet!

Voor meer informatie over een Perscontainer of een ander product uit ons uitgebreide assortiment, neem gerust contact op met Harold Veldboer.

Waarom een Perscontainer?

Een stationaire of mobiele afvalperscontainer is erg geschikt als u grote hoeveelheden afval heeft. Het afvalvolume reduceert door het gebruik van een afvalperscontainer aanzienlijk, waardoor uw kosten van arbeid, opslag en transport flink verlaagd worden. Een containerpers van VE-TEC is in verschillende afmetingen te leveren, van een kleine afvalperscontainer tot een grote hydraulische containerpers. Naast de nieuwe machines hebben wij een beperkt aanbod aan tweedehands perscontainer een balenpersen. Bent u op zoek naar een gebruikte persen, informeer dan bij onze verkoopafdeling of hij op  onze actuele voorraad.

Bekijk ons Perscontainer aanbod.

    Kenmerken Perscontainer

  • » Schonere werkomgeving
  • » Eenvoudige en veilige bediening
  • » Lagere kosten voor afvalverwijdering