Van afval naar grondstof

ITS Apeldoorn / van Gerrevink Apeldoorn

Van afval naar grondstof

De innovator op het gebied van duurzame oplossingen voor het bereiden en bewaren van voedsel, dat is met stip familiebedrijf ITS in Apeldoorn.
Dat zij duurzaamheid doorvoeren binnen al hun bedrijfsprocessen, blijkt wel uit het feit dat zij nu ook slim omgaan met hun afval.

Van Gerrevink, gespecialiseerd in het professioneel recyclen en vernietigen van afvalstromen tot waardevolle grondstof, heeft onlangs een aantal
grote afvalpersen geplaatst bij ITS. VE-TEC mocht deze aan ze leveren. Mooi dat ITS hun afval duurzaam kan gaan verwerken tot grondstoffen. Al met
Al een heel mooi project en een leuke samenwerking. Bedankt voor de opdracht!

Voor meer informatie over een Perscontainer of een ander product uit ons uitgebreide assortiment, neem gerust contact op met Harold Veldboer.

Waarom een Perscontainer?

Een stationaire of mobiele afvalperscontainer is erg geschikt als u grote hoeveelheden afval heeft. Het afvalvolume reduceert door het gebruik van een afvalperscontainer aanzienlijk, waardoor uw kosten van arbeid, opslag en transport flink verlaagd worden. Een containerpers van VE-TEC is in verschillende afmetingen te leveren, van een kleine afvalperscontainer tot een grote hydraulische containerpers. De perscontainer kan uitgevoerd worden met een kantelsysteem voor rolcontainer van 120 liter  t/m 360 liter en van 600 liter t/m 1100 liter. Naast de nieuwe machines hebben wij een beperkt aanbod aan Circulaire perscontainer een balenpersen. Bent u op zoek naar een Curculaire persen, informeer dan bij onze verkoopafdeling of bekijk onze actuele voorraad nieuwe perscontainer en/of balenpersen.

Bekijk ons Perscontainer aanbod.

    Kenmerken Perscontainer

  • » Schonere werkomgeving
  • » Eenvoudige en veilige bediening
  • » Lagere kosten voor afvalverwijdering