VE-TEC biedt een helpende hand aan Voedselbank Arnhem

2 Nieuwe balenpers bij de voedselbank Arnhem e.o.

VE-TEC biedt een helpende hand aan Voedselbank Arnhem

Waarom? Omdat zij geweldig werk doen. ?

Zij zorgen met ruim 400 vrijwilligers dat wekelijks 1.200 gezinnen een extra steun in de rug krijgen met een voedselpakket.

Deze vrijwilligers helpen mee bij de 2 functies die Voedselbank Arnhem heeft. Aan de ene kant helpen ze de armste mensen in de regio Arnhem via hun 17 uitgiftepunten aan voedselpakketten.

Aan de andere kant zijn zij distributiecentrum en voorzien ze zo’n 20 voedselbanken in Gelderland en het oostelijk deel van Utrecht van het voedsel dat eerst in Arnhem wordt verzameld.

Ve-Tec sponsort Voedselbank Arnhem graag door 2 balenpersen te plaatsen voor kunststof afvalverwerking.

Daarnaast leveren wij ze de komende 5 jaar gratis balenpersband voor deze balenpersen. En Longopac eindeloze afvalzakken met bijbehorende verrijdbare houder. Zo kunnen ze even vooruit.

Ze zijn blij dat ze hiermee maar liefst de HELFT van hun huidige afvalkosten kunnen besparen. Fijn dat we zo kunnen bijdragen!

Voor meer informatie over een Balenpers of een ander product uit ons uitgebreide assortiment, neem gerust contact op met Harold Veldboer.

Waarom een Balenpers?

Een balenpers perst afval samen waardoor een grote hoeveelheid karton, oud papier, kunststof, folie, schuim, blikjes, metaal of textiel minder ruimte inneemt. De volumereducering is wel 90% tot 95% en daarmee bespaart u zowel opslagkosten als transportkosten. Bovendien zorgt een balenpers ervoor dat uw ruimte altijd schoon en opgeruimd is. Bent u op zoek naar een gebruikte balenpers, informeer dan bij onze verkoopafdeling voor onze actuele voorraad.

Bekijk ons Balenpers aanbod.

    Kenmerken Balenpers

  • » Meer ruimte
  • » Meer netheid
  • » Minder kosten