Perscontainer voor distributiecentrum

Perscontainer met wandaansluittrechter en kantelsysteem binnen

Perscontainer voor distributiecentrum

Deze prachtige perscontainer met wand-aansluittrechter hebben we laatst in Dordrecht mogen afleveren. Binnen staat een stationair kantelsysteem voor rolcontainers met een inhoud van 240-360 liter en 1100 liter.

Dat is nogal wat!

Deze installatie is dan ook perfect geschikt voor het duurzaam verzamelen en verwerken van grote hoeveelheden (dik) karton en papier. Precies waar deze grote distributiecentrum het voor heeft aangeschaft. Opgeruimd staat netjes en dat loont. Dat hebben ze goed begrepen!

Zij zijn er blij mee. En wij ook, met deze mooie opdracht!

Voor meer informatie over een Perscontainer of een ander product uit ons uitgebreide assortiment, neem gerust contact op met Harold Veldboer.

Waarom een Perscontainer?

Een stationaire of mobiele afvalperscontainer is erg geschikt als u grote hoeveelheden afval heeft. Het afvalvolume reduceert door het gebruik van een afvalperscontainer aanzienlijk, waardoor uw kosten van arbeid, opslag en transport flink verlaagd worden. Een containerpers van VE-TEC is in verschillende afmetingen te leveren, van een kleine afvalperscontainer tot een grote hydraulische containerpers. Naast de nieuwe machines hebben wij een beperkt aanbod aan tweedehands perscontainer een balenpersen. Bent u op zoek naar een gebruikte persen, informeer dan bij onze verkoopafdeling of hij op  onze actuele voorraad.

Bekijk ons Perscontainer aanbod.

    Kenmerken Perscontainer

  • » Schonere werkomgeving
  • » Eenvoudige en veilige bediening
  • » Lagere kosten voor afvalverwijdering