Deze logee mag blijven

Gratis proef met een CK 151 verticale balenpers

Deze logee mag blijven

Hoe fijn is het als je zelf een afvalmachine kunt uitproberen. Kijken hoe het werkt in praktijk. Of het echt bevalt. aan je verwachtingen voldoet. Gewoon op je eigen terrein, zonder dat je er meteen aan vast zit.

Kon dat altijd maar! Dan weet je tenminste wat je koopt…

Ve-Tec snapt dat helemaal. Dus bij ons kan dat gewoon. Wij bieden onze klanten een gratis uitprobeerservice aan.

Deze balenpers (CK 151) voor karton en plastic afval hebben we onlangs met onze nieuwe aanhanger naar zuid Nederland gebracht. Zodat deze klant de persmachine kon uitproberen. En zijn medewerkers.

En met succes!

We hoeven onze logee niet meer op te halen, hij heeft een nieuw thuis gekregen. Deze klant is er blij mee en wil niet meer zonder!

Fijn. Daar doen we het voor. Blij dat we van dienst konden zijn!

Voor meer informatie over een Balenpers of een ander product uit ons uitgebreide assortiment, neem gerust contact op met Harold Veldboer.

Waarom een Balenpers?

Een balenpers perst afval samen waardoor een grote hoeveelheid karton, oud papier, kunststof, folie, schuim, blikjes, metaal of textiel minder ruimte inneemt. De volumereducering is wel 90% tot 95% en daarmee bespaart u zowel opslagkosten als transportkosten. Bovendien zorgt een balenpers ervoor dat uw ruimte altijd schoon en opgeruimd is. Bent u op zoek naar een gebruikte balenpers, informeer dan bij onze verkoopafdeling voor onze actuele voorraad.

Bekijk ons Balenpers aanbod.

    Kenmerken Balenpers

  • » Meer ruimte
  • » Meer netheid
  • » Minder kosten