Nippon Express Maasvlakte

met extra grote container van 36m3

Nippon Express Maasvlakte

De grote blauwe stationaire pers XXL  50 tons uitvoering gebruiken ze bij Nippon Express om grote hoeveelheden houten pallets te verdichten.  Slimme zet, want daarmee reduceren ze hun afvalvolume aanzienlijk. Daardoor zullen ze hun kosten van arbeid, opslag, transport en afvalverwijdering flink verlagen. En dan hebben we het nog niet eens over de werkomgeving die dankzij deze machine veel schoner en opgeruimder blijft. En zeg nou zelf; dat werkt toch veel prettiger en efficiënter?

Daarnaast hebben we bij Nippon Express ook een installatie geplaatst om hun plasticvolume te verkleinen. Plastic en folie bevat meestal veel lucht en neemt daardoor veel kostbare ruimte in beslag. Met de VE-TEC plastic balenpers CK 500 wordt hun plastic afval nu gecomprimeerd en samengeperst tot handzame pakketten. Dat betekent een afname van 75% afvalvolume. Nippon Express draagt hierdoor ook bij aan een schoner milieu, doordat de vrachtwagen die het plastic komt ophalen minder vaak hoeft te rijden wat weer minder uitstoot van schadelijke stoffen zoals CO2 geeft.

Vind je al deze voordelen ook interessant en wil je hier meer over weten? Neem gerust contact met ons op voor gratis advies.

Voor meer informatie over een Perscontainer of een ander product uit ons uitgebreide assortiment, neem gerust contact op met Harold Veldboer.

Waarom een Perscontainer?

Een stationaire of mobiele afvalperscontainer is erg geschikt als u grote hoeveelheden afval heeft. Het afvalvolume reduceert door het gebruik van een afvalperscontainer aanzienlijk, waardoor uw kosten van arbeid, opslag en transport flink verlaagd worden. Een containerpers van VE-TEC is in verschillende afmetingen te leveren, van een kleine afvalperscontainer tot een grote hydraulische containerpers. De perscontainer kan uitgevoerd worden met een kantelsysteem voor rolcontainer van 120 liter  t/m 360 liter en van 600 liter t/m 1100 liter. Naast de nieuwe machines hebben wij een beperkt aanbod aan Circulaire perscontainer een balenpersen. Bent u op zoek naar een Curculaire persen, informeer dan bij onze verkoopafdeling of bekijk onze actuele voorraad nieuwe perscontainer en/of balenpersen.

Bekijk ons Perscontainer aanbod.

    Kenmerken Perscontainer

  • » Schonere werkomgeving
  • » Eenvoudige en veilige bediening
  • » Lagere kosten voor afvalverwijdering

Nippon Express Maasvlakte; Logistieke diensten over de hele wereld

Bij Nippon Express bereiken we de bedrijfsdoelen van onze klanten door middel van op maat gemaakte logistieke oplossingen, de nieuwste technologie en hoogwaardige services die worden ondersteund door 80 jaar ervaring.

Ons wereldwijde netwerk met deskundige specialisten zorgt ervoor dat uw lading op tijd en met de grootste zorg wordt afgeleverd.