Plasticpers

Een plasticpers verkleint plastic flessen en ander plastic afval tot balen.

Waarom een plasticpers?

Petflessen en ander afval van plastic en folie bevat meestal veel lucht en neemt daardoor veel kostbare ruimte in beslag. Met een plasticpers van VE-TEC wordt uw plastic afval gecomprimeerd en samengeperst tot handzame pakketten op de plek waar het plastic vrij komt. Het afvalvolume reduceert daardoor tot wel 75%. Afhankelijk van het formaat van uw plastic afval pers varieert het gewicht van de balen van ongeveer 30 tot 500 kg. Een plasticpers van VE-TEC is in verschillende hoogtes en breedtes te leveren en ons assortiment beschikt over diverse gerenommeerde merken.

Lees meer

Geen persinstallaties gevonden die aan de zoekcriteria voldoen.

CK 51

Balenpers voor kleine afvalvolume geschikt voor karton/papier en kunststof te persen

Afval volume: Klein Invulopening: 716 x 550 mm

Nieuw Voorraad Meer informatie

CK 500 V LUB

Afval volume: Groot Invulopening: 1185 x 610 mm

CK 450 H

Afval volume: groot Invulopening: 1400 x 1040 mm

CK 450 HFE

Afval volume: Groot Invulopening: 1400 x 1040 mm

CK 450 HFE.PC

Afval volume: Groot Invulopening: 1480 x 1040 mm

Voordelen plasticpers

Een plasticpers geeft talrijke voordelen. Zo maakt u met een foliepers de werkomgeving van u en uw medewerkers veiliger en schoner. Overvolle containers en rondslingerende petflessen zijn verleden tijd. Daarnaast bent u veel minder tijd kwijt aan het klein maken van plastic afval. U bespaart door het gebruik van een plastic persmachine dan ook veel kosten voor arbeid, opslag en afvalverwijdering. Bovendien levert u hiermee ook een bijdrage aan een schoon milieu, want de vrachtwagen die bij u het plastic komt ophalen, kan minder vaak rijden wat minder uitstoot van schadelijke stoffen zoals CO2 geeft. VE-TEC heeft voor iedere organisatie de juiste plasticpers en we adviseren u graag over de voor uw situatie meest geschikte oplossing.

Plasticpers kopen?

Wilt u een plastic flessen pers kopen, nieuw, tweedehands of gebruikt? Of wilt u informatie over de prijs? Neem dan contact op met VE-TEC! Wij zijn een leverancier met een totaaloplossing voor al uw afvalvraagstukken. Onze plasticpersen voldoen aan de Europese Richtlijn Arbeidsmiddelen en zijn CE gekeurd. Wij kunnen in eigen beheer ook onderhoud, reparatie en de keuring NEN 3140 voor u uitvoeren. Alle plasticpersen worden door ons gebruiksklaar opgeleverd met een persoonlijke instructie, inclusief rollen afbindband.