Glasvergruizer

Een glasvergruizer maakt van uw afvalglas kleine scherven en het volume vermindert daardoor tot wel vijf keer.

Waarom een glasvergruizer?

Glazen flessen en potten bestaan voor 20% uit glas en voor 80% uit lucht. Een glasvergruizer maakt van uw afvalglas kleine scherven en vermindert daarmee het volume aanzienlijk, tot wel vijf keer. U levert hiermee bovendien een bijdrage aan een schoon milieu, want de vrachtwagen die bij u het afvalglas komt ophalen, kan minder vaak rijden wat minder uitstoot geeft van schadelijke stoffen zoals CO2.

Een glasshredder kan uw glasafval verkleinen op de plek waar het afvalglas is, bijvoorbeeld op werklocaties in de horeca. Een glasvergruizer van VE-TEC is in verschillende hoogtes en breedtes te leveren. Ons assortiment beschikt over diverse gerenommeerde merken en de bediening van onze glasvergruizers is zeer eenvoudig en veilig.

Lees meer

Voordelen glasshredder

Een vergruizer is bijvoorbeeld erg efficiënt in de horeca. Met een glasvergruizer maakt u de werkomgeving van u en uw medewerkers veiliger en schoner. Rondslingerende lege flessen zijnvoorgoed verleden tijd. U bespaart door het gebruik van een vergruizer veel kosten voor arbeid, opslag en afvalverwijdering. VE-TEC heeft voor iedere organisatie de juiste glas shredder en we adviseren u graag over de voor uw situatie meest geschikte oplossing.

Glasvergruizer kopen?

Wilt u een glasshredder kopen, nieuw, tweedehands of gebruikt? Of wilt u informatie over de glasvergruizer prijs? Neem dan contact op met VE-TEC! Wij zijn een leverancier met een totaaloplossing voor al uw afvalvraagstukken. Onze glasvergruizers voldoen aan de Europese Richtlijn Arbeidsmiddelen en zijn CE gekeurd. Wij kunnen in eigen beheer ook onderhoud, reparatie en de keuring NEN 3140 voor u uitvoeren. Een glasshredder die is gebruikt, wordt voor verkoop volledig door ons gecontroleerd en gereviseerd. Alle glasvergruizers worden door ons gebruiksklaar opgeleverd met een persoonlijke instructie.